Werkwijze

Coaching kan wat voor jou zijn, wanneer je je herkent in een of meer van onderstaande vragen:

  • Heb je behoefte aan rust?
  • Ervaar je een gebrek aan controle over je leven?
  • Zou je bepaalde dingen anders willen doen, maar weet je niet hoe?
  • Ervaar je een gevoel van lusteloosheid en weet je niet waar dit vandaan komt?
  • Ben je de coronamaatregelen nu wel zat?
  • Is er een bepaalde stressvolle situatie in het heden of verleden waar je vaak last van hebt?

In mijn praktijk aan huis in Hillegom beginnen we het eerste consult met jou beter te leren kennen. Ik luister goed naar je en stel vragen om tot de kern van de situatie te komen.

Vaak vul ik onze gesprekken aan met een NLP oefening. Deze oefeningen zijn positief georiënteerd. De kracht van het Neuro-Linguïstisch Programmeren is namelijk het doorbreken van jouw belemmerende overtuigingen; hiervoor in de plaats kom je tot een bekrachtigende overtuiging. NLP oefeningen assisteren bij het ervaren van nieuwe perspectieven en helpen je deze te integreren. Je zult merken dat je meer rust ervaart en een toegenomen controle krijgt over je emoties.

NLP gaat er vanuit dat iedereen over zijn eigen hulpmiddelen beschikt. Dat houdt in dat jij over de eigenschappen beschikt om positieve verandering voor jezelf te bewerkstelligen. Echter is het de kunst om deze eigenschappen in jezelf te (her)vinden. Hierbij kan NLP je helpen.

Meestal zijn er weinig consults nodig om een grote verandering te merken. Uiteraard overleggen we wat het beste aansluit bij jouw behoeften en mogelijkheden.